fbpx

Forkærlighed for marokkansk keramik hos Funité

Den store passion og interesse for Marokkos smukke og unikke stil er kommet efter utallige rejser og oplevelser i hjemlandet for unik keramik, der emmer af stil, farver, mønstre og af helt særpræget smag og form. Kærligheden for marokkansk keramik kommer helt fra rødderne – Funité har nemlig marokkanske rødder, og derfor giver det også mening for os at bringe Marokkos smukke produkter til Skandinavien. Hos Funité tror vi på, at den marokkanske stil med farverige elementer og mønstre kan give fornyet energi til den enkelte nordiske stil.

Hos Funité får du produkter i absolut topkvalitet – Alt er håndlavet marokkansk keramik, hvilket gør det helt unikt og enkeltstående. Vores keramik er desuden 100% blyfrit – Vi går nemlig op i, at du kun får af det bedste, derfor henter vi altid alle vores varer, og derudover sørger vi for at vores produkter i jævne mellemrum bliver kvalitetstestet i Holland. Vi stræber altid efter, at du får de bedste produkter, og at de er 100% ægte og lavet på traditionel marokkansk vis.

Har du spørgsmål, ris eller ros til os hos Funité, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservicefunite.dk og på telefon: 2879 0860 

Ring til os på 28 79 08 60

Send en mail på kundeservice@funite.dk